Snyggast på Elle galan 2018

Igår gick den årliga Elle-galan av stapeln. Kändisvärlden hade laddat upp till tänderna för att bräcka varandra med tjusiga kläder. Lyckades de? Nja, lite tråkigt kan jag tycka att det är när kändisar inte riktigt vågar tänka utanför boxen. Är inte en sådan här kväll till för det?

De som ändå skulle tänka utanför boxen gjorde det och andra,..nja. Här kommer iallafall några överraskande och snygga stilar:

Therese Shekarabi

Årets bäst klädda man blev vår Civilminister Ardalan Shekarabi, men i mitt tycke är det hans fru, Therese Shekarabi som har stilen. Den är snygg, cool och med färg i en f.ö rätt klädesmässigt tråkig gala. Älskar örhängena och skorna! (bild lånad från Elle)

Elle galan Shekarabi

Lia Boysen

Älskar läppstiftet! Och är hon naken under kappan? Jag bara undrar, i i såfall hur coolt är inte det. Kvällens absolut minst tråkiga outfit som överraskar. Extra plus till medföljande partner som matchar läppstiftet.

lisa

Kishti Tomita

Jag älskar Kishti Tomitas klänning som matchar hennes hår alldeles förträffligt. Klänningen sitter också så oerhört snyggt på henne. Även här ett extra plus till en medföljande partner i rosa pyjamas som matchar Kishti fint.

kishti

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s