Hett igen – blå ögonskugga

Bild: Jag i blått

Under 80-talet var blå ögonskugga och blå mascara det hetaste av det hetaste. Det var blått för hela slanten.  Sedan tog det slut för att dyka upp kort under 90-talet tillsammans med pastelltrenden.

Jag har alltid sagt efter 80-talets tonåriga fadässminkande, att blått aldrig kommer hamna på mitt ögonlock igen. Så.fel.jag.hade. Nu är det tillbaka och jag har kommit på mig själv att tycka det är snyggt. Igen.

Jag är en ljus som person och har riktigt blå ögon och med rätt nyans på ögonskuggan framhäver det min ögonfärg ännu mer. Jag sotar ögonen med det blåa istället för svart och det blir snyggt och effektfullt.

Inspirerad av att börja med blått igen, blev jag av den här videon med Linnea Öst för Kit Beauty

Tipslista – blå ögonskuggor

Make up Store ögonskugga

Make up revolution palette

Glitterögonskugga

Primer, så att ögonskuggan sitter.

 

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s