Ett dygn utan sociala medier

På måndag har vi kampanjlansering för mitt senaste projekt ”Vit jul” och jag har jobbat en hel del. Samtidigt vet jag att kommande månad kommer att kräva en hel del jobbfokus så ett barn- och socialamediefritt dygn i sällskap med mina tankar och kreativitet är mitt sätt att ladda.

Denna helg lärde jag mig att göra väskor och ni vet ju sedan tidigare att jag är förtjust i Santoros designer, men inte i deras billiga och plastiga väskor, så jag sydde egna.

Här är en av Mirabelle-kollektionerna, tygerna är svåra att hitta i Sverige så jag beställde dem via Etsy from Slovakien.

När man väljer den lilla svarta så är det viktigt att ha en väska som kan dra till sig blickarna. Det är de små detaljerna som avslöjar vem du är och den lilla damen i lugg och med en blomma i håret känns som jag i ett nötskal.

De små är solglasögonfodral, eftersom Pradas solisar är fantastiskt vackra med fodralen är hopplöst otympliga i handväskan.

Efter kampanjen väntar semester och då ska väskorna följa med.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s