Mina fyra sminkfavoriter

Smink. Eller som här, tre viktiga underlag för att få huden mer utjämnad och täcka ringar eller svullnad under ögonen.

Med åldern kommer också skiftande färg på huden (i rött för min del) och svullnader under ögonen.

Det här är mina tre livräddare:

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW BEAUTY SERUM

Det här är ett serum i olika nyanser. Den får huden att kännas mer smidigt samt att det blir en fin färg och lyster. Jag har den oftast om jag bara ska ha något snabbt för att se fräsch ut och tona ner lite röda fläckar. Den räcker med en mascara till på sommaren, så slipper jag känna mig alldeles för sminkad. Den lämnar en riktigt fin hy med skimmer.

Funkar också på efter att du har lagt en foundation, då håller det hela dagen. Jag brukar även piffa upp med den här när jag har haft make up en hel dag  och ska göra något efter jobbet. Riktigt prisvärd.

LUMENE CC COLOR CORRECTING CREAM MEDIUM

En täckande foundation som jag använder under smink men också under ögonen för att täcka mörka ringar. Den är inte heller fulltäckande, vilket passar mig för jag gillar inte det, blir lätt kakigt då. En lätt kräm som sitter hela dagen.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP CONCEALER WAND YELLOW

En concealer som är gul som passar min bleka hud bra. Jag är rätt blå under ögonen så jag använder den under min foundation. Den täcker blåa ringar, hudförändringar, levermärken etc. Är riktigt bra och prisvärd.

Följer alltid med i väskan:

 MAX FACTOR 2000 CALORIE DRAMATIC VOLUME MASCARA BLACK

Sist men inte minst är Mascaran som följer med överallt. Jag färgar förvisso mina fransar och ögonbryn men fyller ändå på med mascara och brynpenna.

Naturlig skönhet är få förunnat, vi andra vi får bättra på!

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s