Min hårfrisörska och jag…

Min hårfrisörska är min en av mina inspirationskällor. Hon kan hår, hon är intresserad av historiskt hårmode och hon är stilig till och med när hon öppnar salongen kl 9 på morgonen för att klippa mitt hår.

När man kliver in hos Sara så är det inrett i stilrent 1950-tal. Inga detaljer har lämnats till slumpen.

Och vi pratar kläder, kollektioner, resor och kommer fram till att Stockholm står sig väldigt bra när det kommer till vintage, retro och alternativt mode.

Resultatet blir alltid klockrent. Jag känner mig snygg och önskar jag inte behövde vänta tre månader till nästa besök för min hårfrisörska är populär, så populär att jag nästan inte vill dela med mig hennes namn.

Saras salong heter Retroella och ja, ni kan väl gissa varför.

40+ och långt hår är både snyggt och kvinnligt.

Andra 40-plussare som vågar långt och svart är.

Bernie Dexter 47, designer och fotomodell.

Salma Hayek 51, skådespelare, TV och filmproducent.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s