Slipsar som klär kvinnor

För er som följer bloggen så vet ni att Karin har en väldigt modern och androgyn stil. Jag är kort och bystig, drömmer mig tillbaka till 50-talets kurviga former. Det kändes mer tillåtande med min typ av kropp på den tiden.

Karin gillar slips, och det gör jag också, men vi använder den på olika sätt, så när Karin skrev om internationella slipsdagen så plockade jag fram alla slipsarna och klädde mig för dagens uppdrag.

Denna korsett gjort på gamla slipsar och gubbyxor är en av mina favoriter. Jag brukar använda den ovanpå klänningar eftersom den inte uppfyller de riktiga kraven för korsett, men den har snörning bak och ger en smickrande midja.

Ska man fira slipsdag så måste man ju göra det med en snygg koaff tillverkad på slipsar den också.

Dessa fantastiska kreationer hittade jag i London på Old Spitalfields Market. Nina som både designar, säljer och charmar alla kunder säljer även på Etsy.

Nina är en prisad designer bland annat från Alternative Fashion Week London 2012. Det finns en lång lista på snygga kläder jag vill köpa från Enienay.

Så visst jobbar även jag i slips ibland…

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

2 reaktioner till “Slipsar som klär kvinnor”

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s