Klä dig i Jumpsuit

Jumpsuiten är ett börjat inta vår vardag och som jag har blandade känslor för. Det är byxor, vilket jag undviker, men den kan ibland kännas som en klänning beroende på fallet i tyget och hur designern väljer att markera midjan på plagget.

Karin gillar jumpsuits, men inte alls samma modeller som jag. Därför kommer lite tips från mig.

img_3674

När Daisy Dapper för några år sedan kom med sin första jumpsuit blev jag förälskad och som jag har tjatat på underbara Matilda att åter producera denna modell. Jag har den i både svart och brun, men de börjar se lite slitna ut efter att ha tjänat mig troget i många år.

Jumpsuiten är ett komplicerat plagg om den inte är producerad i stretchtyg eftersom våra kroppar ser så olika ut.

Jag har i alla fall tagit mig tiden att finna några byxdressar som jag kan tänka mig bära i höst.

Först ut är Michael Kors, klassiskt, kroppsnära och med ett vackert fall. Just denna modell hittade jag på Boozt.com som i veckan informerade mig att de börjat sälja Michael Kors.

Voodo Vixen har flera vackra modeller jag gillar.

Den här Jumpsuiten går att beställa från Top Vintage.

Sist men inte minst, en jumpsuit från Miss Candyfloss, ytterligare ett svenskt märke som producerar i Europa och under Fair Trade-förhållanden, sån’t gillar vi.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s