Goda drycker i stiligt fodral

Förra veckan skrev jag om Richard Juhlins mousserande vin. Denna vecka rekommenderar jag ett annat favoritmärke, God Dryck.

God Dryck är den stiliga drycken, mer ojämn i smaken, det vill säga att jag upplever att smaken kan variera från en flaska till en annan och den ska aldrig drickas ur plastglas för då smakar den inte bra. Bra att tänka på när man ska på picknick, packa ner riktiga champagne glas i korgen så slipper du bli besviken.

God Dryck är ett av de företag som bäst anammat uttrycket business is social och lyfter gärna privatpersoners initiativ till att lyfts varumärket och det gillar vi.

Dessa bilder är tagna av god drycks egna följare i sociala medier. Just denna togs av @oliviaae

Den här bilden togs av @anneliesblomsterochbakverk och jag gillar den skarpt

Vill man dessutom klä flaskan elegant så finns det en exklusiv ice jacket som God Dryck tagit fram tillsammans med märket Dagmar.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s