Pod 51, New York

Att bo i New York kan bli rätt dyrt och så finns det en uppsjö av hotell att välja mellan. När jag skulle boka min och Lauras New York-resa frågade jag mig runt i sociala medier om boende. Jag blev rekommenderad boutiquehotellen Pod hotels som är en kedja på fyra hotell i New York och ett hotell i  Washington DC.

Vilken Pod?

När jag skulle boka valde jag mellan Pod 31 som ligger på  East 31st street och Pod 51 som ligger på East 51st street. Det blev 51 som faktiskt var lite billigare och låg bättre till för oss.

Pod hotellen har ett lite lägre pris på grund av att det är ett boutiqehotell och enklare med små rum där  dusch och toalett  finns i korridoren. Allt är rent och fräsch samt att de har ett system där du i rummet ser när toaletter och dusch är lediga. Vi behövde aldrig köa eller vänta någon gång när vi behövde gå på toaletten. Det finns även större rum med eget badrum, men de är dyrare såklart.  Alla rum är funktionella med snygg design.

Det här är budgethotell efter New York mått mätt och kanske inte billig i den mening som vi ser det. Pod hotellen ligger centralt och du har praktiskt taget gångavstånd till allt.

Inredning

Alla Pod hotell är moderna med futuristisk rätt clean inredning. Modernt och snyggt.

Program för hotellgäster

Pod hotellen har även en concierge som sköter om gästerna på hotellet. Du kan alltid få tips om vart du ska äta, köpa biljetter till turistattraktioner samt få ett specialkomponerat program bara för dig och hjälp med taxi.

BrandPara

Både Pod 31 och Pod 51 har fantastiska uteplatser där du kan ta din  fika, frukost eller drink.

New York tips

Det här är en del i min serie med tips om New York. Du kan även läsa om resan här och om Ellens Stardust Dinner här.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s