Jobb-outfiten Laura föredrar

Hösten är här, en del tänder ljus och myser. Jag går in i jobbfokus. Det betyder att jag söker bekväma kläder för långa arbetsdagar som passar från morgon till kväll.

Här är det som jag väljer till hösten.

Stickad klänning från Michael Kors.

Klänning från Ilse Jacobsen, har upptäckt att även Stockholms klänningsfabrik har en identisk klänning, vem som kopierat vem låter jag vara osagt…

Röd väska med matchande skor från Ruby Shoo och ett par heltäckande svarta strumpbyxor från Wolford, jag vet att de är pricey, men jag väljer att se på strumpbyxor som andra gör med byxor. De ska sitta bra, vara enkla att tvätta och hålla minst hela vintern.

Och kronan på verket måste ju vara en koaff. Jag älskat håravcessoarer för de gör så mycket för elegansen.

Just denna koaff ät tillverkad för hand av Marika Smith, en av dessa fantastiska människor jag träffat på en mässa som bara utstrålar kreativitet. Jag har valt att komplettera de sammetsklädda knapparna med lite pärlor och blad för extraglamour.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s