Ellens Stardust Diner, New York

New York, städernas stad är som vackrast på hösten och för två år sedan var jag och Laura där tillsammans. Det var en oförglömlig vecka med massor av intryck och insamling av fantastiska minnen.  Ett av ställena vi var på var Ellens Stardust Diner som ligger på Times Square.

Ellens Stardust Diner är ett ställe som serverar frukost, lunch och middag. Inte annorlunda än så många andra matställen i New York kanske, men här sjunger personalen och allt andas 50-tal och Brodway.

Maten är allt och lite till, mycket amerikanskt och kanske inte något man äter varje dag men värt ett besök.  Personalen sjunger och serverar. Går mellan borden och sjunger, hoppar upp på scen och får med sig gästerna på allsång. Det var en riktigt fantastiskt upplevelse. Som turist i New York får du inte missa det här stället.

12106129_1649219998652573_1668327338_n
Sjungande servitris

Det här är en del av min serie, tips på vad du kan göra i New York.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s