Style Academy – bli stylist

Stylist. Det är något  jag vill bli när jag blir stor. Ok, stor är jag redan, men något jag vill bli när jag helt byter bana. Kan tänka mig att min digitala skills skulle funka alldeles utmärkt att koppla i hop med att jobba som stylist eller personal shopper. Jag kan redan nu komma på flera nya banbrytande grepp för att nå min målgrupp på kvinnor 45+.

RR Style Academy har en utbildning som är i 6 utbildningstillfällen och som jag är inne och kikar på då och då. Än har jag inte klickat på anmälan men det beror mer på kostnaden (har annat att lägga pengar på just nu) än själva kursen som jag tycker verkar mycket intressant.

RR Style Academy är kursen för dig som vill bli professionellt diplomerad Stylist eller Personal Shopper. Du får en grundlig genomgång av de ämnen som man bör kunna för att arbeta i branschen. Kursen består av 6 utbildningstillfällen, en dag per vecka. Kursen är både praktisk och teoretisk. Kursen innehåller exempelvis läran om stilpersonligheter, kroppstyper, materiallära, Personal Shopping, styling, och modehistoria. För att du som kursdeltagare ska få en inblick i hur det är att jobba inom branschen tar vi även in föreläsare på olika områden. Utbildningen avslutas med ett praktiskt och ett teoretiskt prov som måste bli godkänt för att bli diplomerad.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s