2023 året då vi blir kontantfria

Enligt KTH-forskaren Niklas Arvidsson och Jonas Hedman på Handelshögskolan i Köpenhamn kommer kontanter att bli helt irrelevanta den 24 mars 2023 för att handeln slutar ta emot dem. Detta skriver Computer Sweden idag.

Det är konsumenterna som driver på och handlarna är med på noterna eftersom kontanthantering är en dur historia.

Min åsikt är att de som håller på att missa tåget är kortföretagen. Visa, Mastercard och American Express ligger på latsidan när det kommer till att det kommer till att skapa lojalitet till varumärket. Vi får se om det blir en ändring på det planet framöver.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s