Sobert bubbel i oktober

Medan Karin gillar öl så är jag den som älskar champagne och snygga drinkar med frukter och bär.

Jag har alltid föredragit champagne, vin fläckar ner kläder och jag kan inte tänka mig att förstöra min outfit med en vinfläck och öl får mig bara att spendera kvällen i toalettkön, inte hur jag tänker mig att en kväll bland vänner ska spenderas.

Det som höll mig borta från att ta steget fullt ut till nykterhetens outforskade land var just att kärleken till de torra bubblorna mot gommen, för ärligt talat, när jag för 6 år sedan smakade på mitt första glas bubbel utan alkohol var det allt jag inte vill ha i en champagne, sötsliskigt och med en fadd eftersmak.

Mycket hänt sedan dess. Se hur det hände: 

En favorit är Richard Juhlins alkoholfria bubbel. Han har världsrekord i champagneprovning så vi förväntar oss toppkvalitet och det är det.Richard Juhlin

Bilderna kommer från Systembolagets hemsida. Jag funderar på att göra en riktigt stilig fotosession och presentera flaskan vackert, men det får bli ett framtida projekt.

Vill man dessutom rosa till det lite så är Juhlins mousserande rosé riktigt bra.

Nästa lördag tipsar jag om en annan god dryck som kan inspirera de som valt att ta en sober oktober.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s