Fräscht underlag

Nu när jobbet startar igen och du går ur din inre grottmänniska för att möta vardagen igen, kan det vara skönt att använda ett fräscht underlag. Med underlag menar jag foundation. Det är ju så krasst att när medelåldern kommer smygande, så är inte direkt osminkad lika med fräsch längre, utan mer ”jag föredrar just nu att se trött och sliten ut för jag orkar inte sminka mig

Enkelt är att använda en bra och fräsch foundation som funkar till det mesta. Sen kör jag mascara, rouge och puder. Lumene CC Color Correcting Cream är en riktig favorit. Den fungerar också bra att använda för att dölja mörka ringar under ögonen och till viss del även påsar under ögonen (vilket är mitt stora problem)

Lumene CC Color Correcting Cream skyddar dessutom mot solen (SPF 20) och vårdar huden.  Du kan använda den som Foundation, Concealer eller Primer och den kommer i 6 olika nyanser, själv jag använder ”fair”.

Här kan du klicka hem den hos Lyko.

En riktigt favorit!

 

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s