Snygga accessoarer i kylan

Woolisar

Var du en sådan som hatade mössor som barn? Jag var.  I tonåren köpte jag filthattar istället för mössor, men så fick jag egna barn och inser att hatt inte alltid funkar. Det har hänt att jag desperat rusat in i någon klädkedja och akutshoppat en mössa för att jag frös. Sådan shopping ångrar jag alltid, utan undantag!

Det roliga med internet är att man kan hitta udda ting i alla dessa sidor, roliga idéer från kreativa kvinnor, för trots att jag gillar män som designar så känner jag mig snyggast i kvinnors designer, kanske för att Michael Kors aldrig klär sig i sina egna klänningar, vilket skulle vara bra så han lärde sig om konfektionstabbar… (Men det är en annan historia)

Lisa Staffas är kvinnan som designat de vardagsaccessoarer jag valt denna vinter. Det började med en resa till Dalarna förra vintern och ett par svarta varma ullsockor med kurbitz som bär det sympatiska namnet Woolisar. I år går jag all in. Mössa, halduk och strumpor!

Taggad med: