Snygga accessoarer i kylan

Woolisar

Var du en sådan som hatade mössor som barn? Jag var.  I tonåren köpte jag filthattar istället för mössor, men så fick jag egna barn och inser att hatt inte alltid funkar. Det har hänt att jag desperat rusat in i någon klädkedja och akutshoppat en mössa för att jag frös. Sådan shopping ångrar jag alltid, utan undantag!

Det roliga med internet är att man kan hitta udda ting i alla dessa sidor, roliga idéer från kreativa kvinnor, för trots att jag gillar män som designar så känner jag mig snyggast i kvinnors designer, kanske för att Michael Kors aldrig klär sig i sina egna klänningar, vilket skulle vara bra så han lärde sig om konfektionstabbar… (Men det är en annan historia)

Lisa Staffas är kvinnan som designat de vardagsaccessoarer jag valt denna vinter. Det började med en resa till Dalarna förra vintern och ett par svarta varma ullsockor med kurbitz som bär det sympatiska namnet Woolisar. I år går jag all in. Mössa, halduk och strumpor!

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s