Hälsoprogrammet på 9 dagar, så gick det…

För sisådär en vecka sedan skulle jag börja det jag kallat detox.Jag har både gått mer i vikt och minskat i omfång och trots att de två första dagarna varit riktigt tuffa så blev tredje dagen en energikick.

Jag har fortsatt med min PT under tiden och hon har varit imponerad. Så mitt mål för våren är att fortsätta träna (det slutar jag inte med efter snart ett år med PT), men även att ersätta vissa måltider med smoothiesar och fortsätta konsumera Aloe Vera-drycken, den är både god och mättande. Till sommaren vill jag bygga lite mer muskler.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s