Nytt år, nya krafter

Vad är väl bättre är att börja året med nya krafter. Jag har i dagarna fått nytt jobb, ett riktigt drömjobb som jag känner att jag gått och väntat på i evigheter.

Min PT har bett mig lägga upp nya mål för i år. Om förra hösten var att springa i Central Park (NY) så har jag gått och funderat på att skaffa tvättbräda till sommaren, fast då måste jag börja tänka på vad jag äter och hela grejen med min träning är att jag tränar för att få äta allt jag vill. Vi får se vad vi kommer fram till efter vårt första pass imorgon.

Dock har vår väninna Anna pratat en hel del om ett hälsoprogram (jag kallar det detox) på 9 dagar som går ut på att man äter pulver, dricker Aloe Vera och tränar. Anna har samlat ihop ett gäng modiga tjejer som ska hålla kontakten och peppa varandra via sociala medier i 9 dagar, så förutom nya krafter blir jag säkert flera vänner rikare.

Detta har jag velat prova på sedan i höstas men tiden har aldrig varit den rätta, med resor och en massa annat på agendan så blev det först nu jag tycker att den passar in i min vardag. En bra start helt enkelt.

Nytt år, nytt jobb och nya krafter.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

En tanke på “Nytt år, nya krafter”

  1. 9 dagar. Vilken energi dessa dagar kom med! Med ett leende på läpparna möter jag nu åter livet. Tidigare kände jag att det är så mörkt ute, nu att det håller på att bli ljust ;)!

    Ett och annat kilo som ramlat av kroppen är en trevlig bonus.

    Jag propagerar för 9 dagar åt folket!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s