Minna Parikka

Minna ParikkaHjärtformad väska

Att arbeta med en stilmedveten assistent som har stenkoll har sina fördelar, men kan få mig att vilja börja gråta när hon visat mig ett nytt skomärken som jag bara känner ett växande habegär till. Minna Parikka heter mitt nya habegär och det är svårt att tänka sig att något överhuvudtaget skulle kunna sitta med perfekt under sommaren än ett par vita skor med en matchande väska i form av ett hjärta. Jag vet att rött är favoriten när det kommer till skor, men ett par sköna vita skor smed matchande väska skulle inte skada i min garderob…

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s