Smågodis för själen

Pärlor
Nu är jag redo för våren!

Jag älskar pärlor, äkta, oäkta och i olika färger…

Maktens kvinnor brukar bära pärlor som är minst en cm i diameter, vilket betyder att de oftast är fejk. Å andra sidan, vem bryr sig om att det är fejk när man heter Angela Merkel, Hillary Clinton eller Eva Peron.

Jag brukar omsorgsfullt söka igenom pärlorsmycken på olika vintagebutiker för där finns de riktiga skatterna. Igår besökte jag Gamla Stan och fann en massa vackert från ett vintagelager på 60-talet som nu kommit ut i handeln. Det var som att välja bland smågodis. Bara att plocka, passera kassan och känna att nu är jag redo för vår.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s