Den akuta strumpbyxan

Så kom den där dagen då strumpbyxorna börjar se lite väl nötta och trötta ut. Jag har en förkärlek för strumpbyxor från Woolford och Oroblu när hösten och vinter knackar på. De kostar en smärre förmögenhet, men så håller de i flera år.

Men denna höstmorgon hade jag inte ett enda par strumpbyxor kvar. Jag tänkte att på väg in till jobbet så skulle jag fixa det. Men glömde…

Jobbade hela förmiddagen utan strumpbyxor och hann till och med glömma att jag var barbent pga av den extremt höga arbetsbelastningen.

Vid lunchtid, och fortfarande med ett möte till bestämde jag mig för ett walk-and-talk-möte med min praktikant. Ner till närmaste matbutik som råkade vara Lidl där jag snabbt köpte vad jag trodde var två par strumpbyxor, ett par cerise och ett par svarta. Döm min förvåning när det bara låg ett par tjocka och fina strumpbyxor i förpackningen. Vid närmare besiktning inser jag att de är reversibla, dvs de går att vända ut och in för att byta färg.

Varför har ingen tänkt på detta tidigare? Varför har jag inte haft koll på att det fanns och så billigt. Nu är de nya på mig och jag vet inte hur länge de kommer att hålla, men de är varma och sköna och fyller sin funktion, till ett betydligt lägre pris än de flesta strumpbyxorna på över 40 denier.

strumpbyxor

Jag kan varmt rekommendera Lidls reversibla strumpbyxor i färgerna lila/svart, blå/svart eller grå/svart. Nu får vi hoppas att de inte tar slut bara för det…

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s