Inga glipor, tack!

Det här med att klä sig tvådelat efter barn och med några extrakilon kan vara lite av en utmaning, särskilt på sommaren. Nu på hösten känns det dock enklare. Om nu undrar vilken glipa jag talar om så är det just den där lilla volangen som har en tendens att vilja leta sig fram mellan linningen på kjolen/byxan och blusen.

Det här modet med allt kortare tröjor kan bli ett riktigt magplask för oss äldre stilikoner. Man kan lösa detta på två sätt, antingen diet och hård träning, inget för livsnjutaren i mig. Eller så lär man sig att paketera in de små valkarna väl och på så sätt skicka dem rätt in i fängelse!

Korsett är en fantastisk uppfinning, men jag har inte hittat bra och bekväma korsetter sedan Miss Mary of Sweden slutade sälja Camilla Thulins underbara korsetter så jag har gått över till underkjolar med shapewear-funktion. Här kommer lite raringar som kommer att göra din höstgarderob komplett, för vem vill lägga ner en massa pengar på snygga kläder och sedan få en glipa som kvaddar hela outfiten?

Har du normalstora bröst så är dessa korsetter bra. De passar även under en tunn blus utan att du behöver oroas för att folk ska titta mer på din BH än på dina ögon.

Underkläder

Klassiskt, utan en massa spets men fyller sin funktion. Den kortare kommer från Madeinform och den med strumpebandshållare från Gossard. Har du liksom jag blivit begåvad med något större kupa så rekommenderar jag denna typ av shapewear. Den tillåter dig ha favorit-BHn.

underkläder 3 och 4

Dessa är från DNYK och Scandale. Fördelen med dem är att de är urringade så de håller in det som ska hållas in och framhäver kurvor. Klart man vill se ut som en Coca-Colaflaska om man har kurvor.

Som sagt, det finns många sätt att undvika pinsamma glipor och det behöver inte vara obekvämt, till skillnad från jeans och andra plagg som verkligen kan plåga när de sitter åt så bidrar dessa ofta till en bättre och bekvämare hållning. Här kommer lite mer inspiration och bilderna är lånade från Zalando.

blandat underkläder

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s