I min brevlåda

klänningar
Här är mina favoriter ur katalogen

Jag undrar om man är en riktig lady då man börjar få kataloger med klänningar direktadresserade till sig från andra sidan jorden.

Igår låg ett spännande handskrivet kuvert med en katalog från mitt favoritmärke när det kommer till klänningar. ”Stop Staring” är de perfekta klänningarna för den kräsna kurviga kvinnan som vill synas, och synas det är något jag ofta gör.

Prislappen gör att man inte har en garderob full med dessa klänningar, å andra sidan är det värt varenda krona att inte behöva stå innan festen och tänka ”jag har inget att ha på mig…” I år kanske tomten kommer ändå och här är mina favoriter.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s