Porslin, hur viktigt är det?

En stunds fika med en vän!
Fika med en vän

Min mormor hade ett vitrinskåp med iögonfallande vackra teserviser. Det var ett tittskåp av vackra färger och former. Jag har alltid gillat tittskåp, de kan vara lika vackra som tavlor, fast man kan kliva in i den världen och plocka ut sakerna.

Jag gillar vackert porslin, på samma sätt som jag älskar kappor och jackor fascineras jag av te och kaffekannor i porslin. Jag har lekt tebjudning sedan jag var barn. Mina dockor fick gästa mig varje eftermiddag och vi fikade ur min porslinservis. Jag minns hur mormor fick fylla den lilla kannan med mjölkchoklad och jag serverade mig själv och dockorna, annars drack jag inte mjölk.

Miss blackbirdy
Miss Blackbirdy

Nu finns det så mycket vackert porslin att man har svårt att välja, men tekoppar är ganska svårt att hitta. Nu har jag hittat ett märke som heter Miss BlackbirdyLantisliv. Svart vitt och blommigt, det blir inte någon färgchock så man kan koncentrera sig på de mjuka formerna. För lugna kvällar med väninnorna…

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s