Blommiga drömmar

Det sägs att man söker i sin livskamrat det man saknar hos sig själv. Detta leder ibland till stora beskymmer. Jag kommer aldrig glömma när vi flyttade in i vår första gemensamma etta på 27 kvadrat och det stora grälet handlade om huruvida vi kunde ha blommiga lådor på översta hyllplanet i bokhyllan eller inte.

Jag är Art Deco, medan min livskamrat är Le Corbusier. Vi har kompromissat in absurdum och landat i någon form av nordisk postmodernism när det kommer till inredning.

Nu har vi skaffat en övernattningslägenhet där vi kan bo omlott och äntligen har jag fått välja mina egna lakan och handdukar.

Självklart blev det en överdos av flickiga textilier. Pip Studio blev mitt val. De senaste två dagarna har jag frossat i rödblommigt. Det blev inte ens Art Deco, det blev Art Nouveau på speed. Lakan, handdukar och morgonrock.

Tyvärr har Åhléns slutat sälja Pip Studio, så jag har kollat runt på nätet och priserna varierar verkligen.

Morgonrock pip studio
Morgonrocken beställer jag från Zalando. Därifrån har jag även lånat bilden.

Lakanen från Texstyle. Jag blev lite besviken på Texstyle som utlovade 10% rabatt, men när jag väl gjorde beställningen så var den lite väl snabb att genomföra köpet så det blev ingen rabatt. Däremot var det snabb leverans och det gillar vi!

Lantisliv

Handdukarna kom från Lantisliv. Mycket trevligt bemötande från Jessica som äger butiken.

Om en vecka väntar en överdos av blommor och en sena kvällar på soffan med en bra bok och en kopp te.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

2 reaktioner till “Blommiga drömmar”

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s