Instagram moments

instagram moments

Varit i Vansbro och shoppat i lyko.se IRL-butik / Min yngsta i sin nya kepa från Lindex / Jag i mitt nya snygga set (Kjol och Linne) från Dagmar /Jag i min nyinköpta jumpsuit från Lindex/Önskat jag hade den klänningen från Boss /Mitt lästips är att köpa Vi läser och läsa den fina intervjun med Birgitta Stenberg / Sista skälvande semesterdagens frukost /Köpt på Panduro – mix set för macaroons / Fika uppe på en fjälltopp i Lofsdalen / Fina, vackra Älven hemma hos mina föräldrar.

Följ mig här på Instagram.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s