I väntans tider? – tips på bra webbshoplänkar för graviditetskläder

mammakläder

Vi fick en fråga om mammakläder om det finns något annat än stora blusar, jeans och jympabyxor att få tag på. Kommer ihåg att jag själv hade stora problem med graviditeteskläder eftersom jag till naturen är ganska smal men blev enorm under mina graviditeter. Jag hade även problem ett tag efter, eftersom det inte gick så fort att komma tillbaka till ursprunglig form.Då kan snygga mammakläder vara bra eftersom jag använde mina även ett tag efter.

Så om du som gravid fortfarande vill vara snygg och stilig då? Vart ska du leta? Här kommer några länktips.

Ellos – denna postorderkatalog som de flest verkar har glömt bort eller åtminstone alla under 50 år. Det är synd för det är verkligen en juvel där du kan hitta lite av allt möjligt. bland annat rätt så snygga mamma-kläder som en marinblå knäkort klänning, Lucy.

Det finns även en webbsida som heter Mama-licious med lite blandad kompott. Allt är inte bra på sidan men du kan bland annat hitta en snygg jacka, nu inför vintern.  Hos Zalando kan du hitta en hel del fina mamma-kläder, bla den här finingen. Asos är en webbshop jag besöker då och då och de har även riktigt fina graviditetskläder för dig som vill känna dig snygg genom hela graviditeten. Vad sägs som den här fina klänningen i rosa? Den här blå klänningen är också riktigt fin och passar perfekt för coctail-partyt.

Det finns även en svensk webbsida som heter Mom2Mom som har blandad kompott av riktigt snygga mammakläder. Det finns även en liknande amerikansk webbsida Isabella Oliver som har en stilskola för gravida kvinnor och även nyförlösat. Många bra tips!

Ett tips från mig är att tänka några storlekar större när du köper mammakläder, har du annars strl small kan det vara bra att köpa en strl större.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s