Dyrt, lyxigt och jag är så värd det.

Jag har aldrig varit särskilt intresserad av parfymer. Ända sedan jag var barn minns jag mammas tunga dyra parfymer som gjorde mig lite illamående. Lukter är något jag är känslig för. Minsta lilla doft och jag känner av det, på gott och ont. Parfymer har därför varit något jag ibland fått, men mycket sällan använt för bara att prova ut den rätta doften har varit en plåga för mig.

Gypsy water parfym

Igår åt jag middag med en väninna, vi hade mycket att prata ikapp och av en händelse hittade jag en stor lyxig låda på hennes vardagsrumsbord som jag inte kunde låta bli att titta i. Däri låg en anspråkslös flaska som såg lite misstänksam ut. Jenny utbrast:

Åh, du bara måste prova. Världens godaste unisexparfym.

Sakta i backarna. Unisex är sådant man klär bäbisar i, inget jag någonsin skulle befatta mig med. Jenny sprutade på sig lite parfym och fick mig att testa. Efter 10 minuter förstod jag vad hon menade. Doften var svag, nästan smekande, så långt borta från barndomens gamla tunga parfymer. Imorse vaknade jag och doften satt kvar, lika svag och mysig som igår. Jag blev som besatt, måste ha eller leta upp något som liknade ”Gipsy Water” som parfymen heter, för jag hade redan kollat upp priset och det kändes lite i häftigaste laget.

Lade ut detta på Facebook:

Statusuppdatering

Begav mig till Åhléns med en rabattkupong och till min stora lycka hittade jag parfymen som jag kunde använda kupongen till. Dyrt som attan, men jag är värd det!

Gypsy water Colonge

Byredo är det första svenska parfymmärket och vi tycker det är kul att få skriva om det. Vill du veta mer så läs gärna denna artikel som Elle publicerade för några år sedan Och efter att jag köpt parfymen insåg jag att jag vill ha, behöver denna fantastiska lilla läderetui som är gjord för hans och skulle sitta perfekt i min väska.

Byredo

Just saying…

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s