Bemöt det med ett leende

Golddigger
Det finns kvinnor som tycker illa om andra kvinnor, och hur en del människor har kraften att inrymma så mycket hat och vrede är för mig ett mysterium.

Jag är inget helgon, jag kan bli arg och till och med tycka mycket illa om folk som behandlat mig illa. Men att hata… Näe, det har jag inte tid med. När kvinnor tycker illa om andra kvinnor är det rykten som brukar spridas. Orden ”hora” hörde jag för första gången komma från en tjejkompis och i ärlighetens namn har jag hört det komma från fler kvinnor än från män.

Så hur bemöter man hat? Det går inte att tvinga någon att tycka om en, om hen redan bestämt sig för att tycka illa om. Men för ens egen skull kan man börja med att tycka om sig själv och le.

like a hooker

I dagarna fick jag veta att en kvinna som alltid varit trevlig mot mig kallat mig ”Gold Digger” bakom min rygg. Vad är en gold digger? Som en hora fast smartare? Jag bestämde mig för att lägga upp bilden ovan på Facebook och bemöta skitsnacket med ett leende. För jag är för classy för att ens bemöta skitsnacket. Kalla mig korkad, men det är bättre att vara korkad än att vara elak och hatisk.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s