Stilig i biltvätten

laura tvättar bilen

Ingen kan göra en bil lika ren som en kvinna, vi har erfarenheten av att göra ett kök skinande rent så en svamp, en fönsterskrapa och lite vatten är inget konstigt.

För mig handlar biltvätt om att ha kontroll över vilka produkter som används och framförallt att veta att bilen inte körs in i automatisk biltvätt som kan repa bilen. Hur det går till att tvätta en bil har Claes Ohlsson visat i en video, vad jag tänkte ge er var några praktiska tips på hur man kan göra det med stil.

Lite med glimten i ögat kan jag berätta hur du kan tänka om du ska på det där viktiga mötet där du måste vara stilig, men måste tvätta bilen på vägen. Det finns de som säger att bikini och flipflops funkar. Själv har jag passerat 40 och skulle inte frivilligt ställa mig i en biltvätt bland karlarna i bikini. Nä, jag väljer klänning, helst vid och gärna så att den går ner under knäna då du kommer att behöva böja dig flera gånger. Smycken funkar bra, jag brukar köra pärlhalsband och även diamantring, men tänk på att det är en fuktig miljö så tål det inte vatten så avstå. Sist men inte minst skorna. Är man begåvad med en längd på 163 cm så behöver man högklackat, för pallar för kortväxta kvinnor finner man icke på biltvätten. Själv kör jag platå, gärna i plast eller gummi så man slipper vara orolig för att få lite vatten på sulan.

Och om din käraste varit otrogen så kan du alltid ta dennes bil till biltvätten och tvätta som kvinnan i denna filmsnutt!

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s