En naken man är en naken man är en naken man…

underklädesfest
Vackra damer i vackra underkläderna. Bilderna publiceras med tillstånd av dem.

Pridetorsdag och det var dags för den legendariska underklädesfesten. Jag är en notorisk faghag och förra året blev jag bjuden av en av mina kära gay-vänner. Jag älskar nämligen underkläder och som jag har skrivit förr är det, det viktigaste plagget och att få visa upp dem på fest är superkul.

Lokalen var varm och full med folk och jag som bara besökt stället i underkläder undrar hur det skulle vara att klubba där påklädd. Vi började med förfest med mina vänner. Medan vi drack drinkar och åt färsk frukt tittade vi på Victoria Secret-modevisningen och sedan for vi iväg till klubben.

Laura Luna Underklädesfest
Mina underkläder kommer från Hunke Möller och detaljen på strumporna gjorde succé.

Jag kände mig lite som en blottare eftersom jag visste vad jag dolde under kappan. Väl inne på klubben får man en plastpåse som man lägger kläderna i och sedan blir det skön musik på dansgolvet! Hur snygga män ser ut i underkläder vet de flesta som sett en reklambild på kalsonger. Jag kunde återigen bekräfta mina fördomar om att 90% av klientelet var vältränade män mellan 20-30.

Vad jag tyckte var roligt att utforska var de lättklädda kvinnorna och den detaljperfektionen som finns i deras omsorgsfulla val av underkläder.

Bläddrar ni ner här, kan ni även se mig i mina snygga underkläder i QX.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s