Kontorssnygg till hösten

Höstoutfit

Nu är det Augusti och snart dax att börja jobba igen. Jag har en veckas semester kvar – och då passar det fint att inhandla lite ny och snygg jobb-outfit.  1. Diva – Dagmar 2. Blazer – Soaked in Luxury 3. Platåsneakers- HM 4. Handväska i läder HM.

Diva från Dagmar måste jag erkänna att jag redan har köpt. Älskar ju Dagmars grejer.

Annonser

3 reaktioner till “Kontorssnygg till hösten”

 1. Himla läckert spindelvävsmönster om det är det man skall kalla det på klänningen. Vore kul om dom experimenterade med det i fler färger. Dom skorna till ett par urblekta trasiga stretchjeans och kavajen till.
  Kan tipsa om något som jag kom över i början på veckan, som absolut har stil. Den absolut coolaste regnrock jag sett. Kombinationen galon jeanstyg och manchester sen vettig längd på den. Om man köper en storlek större får man ned den över knäna så man kan hålla shorts eller kjol torra eller rädda stretchjeansen med ett par Hunters. Den har skärp så det fungerar, sen måste bara dom snygga ärmarna vara uppvikta, så lite för långt är bara bra. Testade den i värsta åskovädret i onsdags funkade perfekt.
  http://kajsalisasblogg.wordpress.com/2014/07/31/fran-strandzombie-till-the-final-sollution/
  Kanske vore något för bloggen 🙂

  Gilla

  1. Var in på din blogg igår och såg regnjackan. Snygg! Prövade en liknande häromdagen i en sport-fritid butik. Mer regn i höst och det dyker snart upp en regnrock eller två här på bloggen 🙂 Och visst är skorna snygga! Tänkte samma som dig att de passar bra till jeans. Jag är en fan av platåskor och skor med grova sulor i allmänhet. Tycker även att de pssar riktigt bra till snygga klänningar.

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s