Svalkande smoothie i sommarvärmen

läskande smoothie

Jag är väl knappast ensam om att äta för lite under varma sommardagar. Jag tycker att mat bara smakar illa i värmen och eftersom jag genomgått en gastric bypass är det viktigt att jag äter nyttigt och inte slarvar med proteinintaget.

Här delar jag med mig av min räddare i varma sommardagar:

Ta fram ett litermått och blanda 5 dl frysta bär (jag föredrar blåbär) 1/2 banan 1 msk vaniljproteinpulver (proteinerna är ju viktiga för mig) 1 msk jordnötssmör (min favorit efter att ha smakat olika är Sevan utan socker) Fyll sedan så att det täcker frukt, bär, jordnötssmör och proteinpulver med havredryck (går även att byta ut mot vanlig mjölk) Mixa och servera.

Jag har min rosa smoothiemugg från Claes Ohlsson för att hålla kylan lite längre. Mig tar det flera timmar att dricka upp detta och jag känner mig mätt. Hoppas du gillar det!

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s