Små under som gör kvinnan elegant

underkläder

Alltför sällan pratar vi om det som är utgångspunkten för att kläder ska sitta perfekt. Rätt underkläder är värt att spendera pengar på.

Inte alltför sällan får jag höra att ”sexiga underkläder behövs inte om man har sitt på det torra”. Jag skulle säga tvärtom, snygga underkläder handlat inte om spetsigt ryschpysch som skaver i varenda valk. Snygga underkläder är de som får dina kurvor att sitta på rätt plats så att brösten inte misstas med magen. Det är ingen lögn att 90% av kvinnorna har fel storlek på sin BH och felet ligger inte så mycket på kvinnorna som hos underklädestillverkarna.

Att standardstorlekarna fortfarande är A-C och på sin höjd D är galet. De flesta kvinnor jag känner har kupor som börjar runt D och är betydligt mindre under brösten än de tror. Vad som hänt är att när det inte finns rätt storlek så väljer man det som passar näst bäst. Vad är då skillnaden när du får rätt BH? Jo, dina former blir vackrare när du klär dem och åtsittande kläder sitter perfekt.

Ska du köpa underkläder i rätt storlek kan det bli en dyr historia, men det börjar dyka upp nya butiker specialiserade på underkläder som Triumph, Hunke Möller och Change. Där kan du passa på att reashoppa till rimliga priser just nu.

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

En tanke på “Små under som gör kvinnan elegant”

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s