Stilligt vit

Vintage, vitt, klänningarNu när småbarnstiden är över och du slipper kladdiga fingrar och gammal glass på dina kläder är det dags med vitt igen. Gillar du vintage är ett tips att testa brudklänningar från 60-talet. På bilden till höger har jag en brudklänning på mig som är en perfekt sommarklänning idag.

Mitt tips är att leta på välsorterad secon hand eller vintage-butiker som finns i var och varannan hörna här i Stockholm. En stor favorit är Emmaus Vintage där jag är ofta för att shoppa loss eller för att prova klänningar i alla dess former.

 

Annonser

Publicerat av

Laura Luna

Argentinsk stilikon med förkärlek för vintage och har stil som ledord. Går aldrig utanför dörren med omålade läppar. Har en journalistutbildning i bagaget, har arbetat med PR, marknadsföring och i maktens korridorer. Fascineras av relationen mellan makt och stil mellan pressmeddelande och andra texter…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s